چیلر تراکمی آب خنک (چیلر آبی)
چیلر تراکمی آب خنک یا چیلر آبی (Water cooled chiller) دستگاهی از نوع چیلر تراکمی است که مجهز به کندانسور آبی می باشد و بر اساس سیکل تبرید تراکمی بخار کار می کند و محصول خروجی آن آب سرد است. چیلر آب خنک یا چیلر آبی اغلب در برودت صنعتی و پروژه های زیر صفری کاربرد دارد و به دلیل استفاده از کندانسور آب خنک، به آن چیلر تراکمی آبی گفته می شود که باید حتما به کولینگ تاور یا برج خنک کننده متصل باشد. فرایند دفع حرارت در کندانسور آب خنک (Condensing) به کمک آبِ خنک تولید شده در برج خنک کننده و جریان یافتن آن روی لوله های مسی کندانسور انجام می شود. در نتیجه چیلر آبی مصرف آب و تجهیزات بیشتری نسبت به چیلر هوا خنک دارد اما ظرفیت برودتی بالایی دارند.
به منظور درک بهتر ساختار و عملکرد چیلرهای تراکمی آب خنک، می توانید مقالات آموزشی زیر را که توسط تیم تهویه نگار نگارش شده اند را مطالعه کنید.
نحوه عملکرد چیلر تراکمی آب خنک
در عملکرد تمامی چیلرهای تراکمی، از جمله چیلرهای آب خنک، چهار فرایند ترمودینامیکی اتفاق می افتد:
1- تراکم (Compression) توسط کمپرسور
2- چگالش (Condensation) توسط کندانسور
3- اختناق (Throttling) توسط شیر انبساط
4- تبخیر (Evaporation) توسط اواپراتور
در واقع، تنها تفاوت چیلر آب خنک به لحاظ عملکرد (در مقایسه با چیلر تراکمی هوا خنک هوا خنک و تبخیری) نوع کندانسور آن ها می باشد. همانطور که از نامش پیداست، در چیلرهای آب خنک، از کندانسور آبی به عنوان عامل چگالش (Condensation) در سیکل تبرید استفاده می شود.
در چیلرهای تراکمی آب خنک نیز مطابق تعریف سیکل تبرید تراکمی، گاز مبرد به شکل بخار داغ (Superheat)، با دمایی پایین وارد کمپرسور شده تا متراکم گردد؛ در نتیجه، فشار و متعاقباً دمای مبرد بالا می رود. سپس بخار داغ خروجی از کمپرسور که اکنون دمای بالایی دارد، وارد کندانسور شده و به کمک آبِ خنک ورودی از برج خنک کننده، گرمایَش جذب می شود. چنانکه تبدیل به مایعی با دمای بالا خواهد شد. در ادامه بواسطه فرایند اختناق در شیر انبساط، افت فشار زیادی در جریان مبرد ایجاد می گردد که ضمن کاهش دمای آن، باعث تبخیر مقداری از مایع مبرد نیز می شود.
در ادامه، جریان سرد و دوفازی مبرد (مخلوط مایع و بخار) بلافاصله پس از خروج از شیر انبساط وارد اواپراتور شده تا با جذب گرمای آب ورودی، دمای آن را کاهش دهد. به این ترتیب، مایع مبرد کاملاً تبخیر شده و با ادامه جذب گرما، به شکل بخار داغِ دما پایین از اواپراتور خارج و مجدداً به کمپرسور بازمی گردد تا این چنین فرایندهای ترمودینامیکی سیکل تبرید در چیلر تکمیل شده و آب سرد مورد نیاز تولید گردد.
کاربرد چیلر تراکمی آب خنک
چیلرهای آب خنک، نقش اساسی در ایجاد یک محیط راحت، حفظ تجهیزات حساس و بهینه سازی فرآیندها دارند. راندمان مصرف انرژیِ بالاترِ این چیلرها، در مقایسه با چیلرهای هواخنک باعث شده است که در پروژه هایی با محدودیت تأمین برق و اساساً هنگامی که مدیریت مصرف برق در پروژه ای اهمیت ویژه ای پیدا می کند، از چیلرهای آب خنک، بیشتر استفاده شود. اما، از طرف دیگر، این روزها به دلایل متعددی از جمله: هزینه های بالاتر سرویس و نگهداری، کمبود منابع آبی در اغلب مناطق کشور و محدودیت استفاده با توجه به شرایط اقلیمی، بکارگیری چیلرهای آب خنک (خصوصاً در مصارف تهویه مطبوع) محدود شده است؛ لذا، در این قسمت از مقاله قصد داریم از جوانب مختلفی، کاربرد چیلر آب خنک را مورد بررسی قرار دهیم.
– راندمان مصرف انرژی:
راندمان مصرف انرژی، پارامتر بسیار مهمی در ارزیابیِ کارایی چیلر به حساب می آید و حتی می تواند نقش تعیین کننده ای در انتخاب چیلر ایفا کند. راندمان مصرف انرژی، برابر است با گرمای دریافتی از آب عبوری در اواپراتور به مجموع انرژی مصرفی در مصرف کننده ها (کمپرسورها، الکتروفن های کندانسور هواخنک، الکتروفن ها و پمپ های سیرکولاسیونِ برج خنک کننده). اندازه گیری ها در شرایط یکسان (شرایط استاندارد تهویه مطبوع) نشان می دهند که حداکثر ضریب عملکرد در چیلرهای تراکمی هوا خنک (با کمپرسور اسکرو) 3.5KW/KW و در چیلرهای تراکمی آب خنک (با کمپرسور سانتریفیوژ) 6KW/KW می باشد.
بنابراین، دست کم در پروژه هایی که تصمیم به جایگزینی چیلرهای جذبی گرفته می شود، به علت محدود بودن دیماند یا تقاضای برق ساختمان و همچنین با توجه به وجود برج خنک کننده، می توان گفت در صورت عدم وجود مشکل تأمین آب، چیلر آب خنک بهترین انتخاب برای این جایگزینی است.
– تأمین آب:
می دانیم که در چیلرهای آب خنک از آب سردِ برج خنک کننده برای دفع گرمای بخار مبرد در کندانسور استفاده می شود و از آنجا که مکانیزم خنک کاریِ آب در برج خنک کننده بر مبنای سرمایش تبخیری می باشد، مقدار قابل توجهی از آبِ در گردش، مدام در حال تبخیر شدن است. بعلاوه برای حفظ راندمان برودتیِ برج می بایست با نرخ مشخصی، آب برج تخلیه شده و با آب تمیز جایگزین شود که اگر آب تخلیه شده جای دیگری قابل استفاده نباشد، عملاً مصرف آب برج نزدیک به دو برابر می گردد و این در حالی است که چیلرهای هوا خنک اساساً هیچ گونه مصرف آبی ندارند؛ بنابراین، بکارگیری چیلرهای آب خنک در مناطقی با محدودیت تأمین آب، عملاً نمی تواند انتخاب مناسبی تلقی گردد، هر چند که مصرف برق کمتری دارند.
– هزینه های سرویس و نگهداری:
بسیاری از اقدامات سرویس و نگهداری، در چیلرهای آب خنک و هواخنک مشترک هستند. اما، در چیلرهای آب خنک، علاوه بر این اقدامات مشترک، موارد دیگری وجود دارند که به واسطۀ وجود برج خنک کننده، به بهره بردار تحمیل می شوند. از آنجا که در عمدۀ چیلرهای آب خنک، جهت مدیریت هزینه های خرید، از برج های خنک کنندۀ مدار باز استفاده می گردد، آب در گردش، در تماس مستقیم با هوا قرار دارد و این موضوع باعث می شود که آب به سادگی، آلودگی های موجود در هوا را جذب کند. بعلاوه، با توجه به آنکه در فرایند کاری برج خنک کننده، تبخیر وجود دارد، رسوب گذاری زیادی اتفاق می افتد. همچنین، در صورت تابش مستقیم آفتاب به آب موجود در تشتک برج، میکروارگانیسم ها و جلبک هایی در آب رشد می کنند که باعث کاهش راندمان برج خنک کننده می شوند. مراقبت از آب برج جهت پاکسازی تمامی این عوامل آلاینده و کاهندۀ راندمان، هزینه های قابل توجهی به همراه دارد.
استفاده از برج خنک کنندۀ مدار بسته، می تواند هزینه های سرویس و نگهداری را کاهش دهد؛ چراکه دیگر آب آلوده وارد کندانسور نشده و این چنین در عمل کندانسور بی نیاز از اقدامات خاصی برای سرویس و نگهداری خواهد شد. اما، همچنان، آب موجود در تشتک برج در معرض آلودگی های مذکور قرار داشته و به این ترتیب مراقبت از آن جهت حفظ راندمان، همچنان ادامه خواهد داشت.
– شرایط اقلیمی:
از آنجا که اساس کار برج های خنک کننده سرمایش تبخیری است، راندمان کاری برج و در نتیجه راندمان مصرف انرژیِ چیلر آب خنک در مناطقی با هوای مرطوب، به حداقل می رسد. بنابراین، عملاً توجیه استفاده از چیلرهای آب خنک در مناطق مرطوب که دمای خشک پایینی دارند، (مثل شمال کشور) از بین می رود. ولی، همچنان می توان گفت در مناطق مرطوب با دمای خشک بالا (مثل بندر عباس)، بکارگیری چیلر آب خنک به لحاظ کاهش مصرف انرژی، می تواند انتخاب مناسبی باشد.
– انتشار صدای کارکرد:
عوامل اصلی تولید صدا در چیلرهای هوا خنک، کمپرسور و فن های کندانسور و در چیلر آب خنک، کمپرسور و فن های برج خنک کننده می باشند. اما در مقایسۀ میزان صدای چیلرهای هوا خنک و آب خنک، بایستی دو نکته را مد نظر داشت:
- میزان صدای تولیدیِ کمپرسور در چیلرهای آب خنک کمی کمتر از چیلرهای هوا خنک می باشد؛ چراکه اولاً در ظرفیت های یکسان، سایز کمپرسور در چیلرهای آب خنک کوچکتر است و ثانیاً بدلیل پایین تر بودن نسبت تراکم کمپرسور در این چیلرها، کمپرسور صدای کمتری تولید می کند.
- اساساً چیلرهای آب خنک در موتورخانه نصب می شوند؛ بنابراین عملاً صدای کمپرسورها توسط ساکنین ساختمان شنیده نمی شود.
بنابراین، در ساختمان هایی با وجود موتورخانه که عدم انتشار صدای آزاردهنده برای بهره برداران، اهمیت ویژه ای دارد، چیلر آب خنک می تواند انتخاب بهتری باشد.
– بهره برداری:
اساساً بهره برداری از چیلرهای آب خنک به دلیل وجود تجهیزات جانبی بیشتر از جمله برج خنک کننده، سختی گیر آب و پمپ های سیرکولاسیون بیشتر بسادگی چیلرهای هوا خنک نیست. خصوصاً در ایران که اغلب شهرها، هوای پُر خاک و غبارآلودی دارند، برج خنک کننده به سرعت مستهلک شده و همانطور که در بخش سرویس و نگهداری اشاره شد، نیاز به مراقبت قابل توجهی دارد. به همین علت، بهره برداری با پیچیدگی های بیشتر، کاربرد چیلرهای آب خنک را در برخی از پروژه ها محدود کرده است.
– تولید آب خیلی سرد:
جهت تولید آب سرد با دمایی کمتر از 10- درجه سانتی گراد، چیلرهای آب خنک گزینه مناسب تری می باشند. چراکه در مقایسه با چیلرهای هوا خنک، به علت پایین تر بودن دمای چگالش (Condensing) در کندانسور آب خنک، نیاز به ایجاد نسبت تراکم کمتری در کمپرسور وجود خواهد داشت. بویژه در مناطق گرمسیری که این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می کند.
چیلرهای آب خنک، خصوصاً در ظرفیت های برودتی بالا، در مقایسه با چیلرهای هوا خنک، به مراتب مصرف برق کمتری داشته و هزینه خرید آن ها نیز پایین تر است، اما با این وجود این روزها به دلایل متعددی، بکارگیری چیلرهای آب خنک در مصارف تهویه مطبوع کمتر شده است که برخی از این دلایل عبارتند از:
- هزینه های بالاتر بهره برداری
- کمبود منابع آبی در کشور
- محدودیت استفاده با توجه به شرایط اقلیمی
لذا با توجه به دلایل فوق، در حال حاضر مهمترین حوزه مصرف چیلرهای آب خنک، پروژه های زیرصفری می باشد.
جهت تولید آب سرد با دمایی کمتر از 10- درجه سانتی گراد، چیلرهای آب خنک گزینه مناسب تری می باشند. چراکه در مقایسه با چیلرهای هوا خنک، به علت پایین تر بودن دمای چگالش (Condensing) در کندانسور آبی، نیاز به ایجاد نسبت تراکم کمتری در کمپرسور وجود خواهد داشت. بویژه در مناطق گرمسیری که این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می کند.
در یک جمع بندی ساده باید بگوییم که نیاز دقیق یک پروژه و مقایسه سیستم های مختلف تبرید و تهویه مطبوع در پروژه های مختلف، نیاز به اطلاعات کافی و بررسی آن توسط متخصصان این حوزه دارد که با وجود تامین نیازهای فنی یک پروژه، صرفه اقتصادی نیز برای کارفرمایان در نظر گرفته شود و در واقع هدف، رسیدن به یک نقطه تعادل (Trade off) منطقی است تا مناسب ترین سیستم یا دستگاه در پروژه مورد نظر انتخاب شود.
پیشنهاد مطالعه :
بررسی فنی، کاربرد و نحوه عملکرد انواع چیلر جذبی
فرآیندهای ترمودینامیکی در چیلر آب خنک
در ادامه این مبحث به طور جداگانه تمامی فرآیندهای ترمودینامیکی صورت گرفته در چیلرهای آب خنک را به منظور شناخت بهتر آن ها مورد بررسی قرار می دهیم.
فرایند تراکم – کمپرسور
کمپرسور عامل فرایند تراکم در سیکل تبرید تراکمی بخار می باشد. آنجا که با متراکم شدن گاز مبرد، انرژی لازم برای به جریان انداختن آن ایجاد می گردد. در چیلرهای آب خنک، با توجه به میزان ظرفیت برودتی دستگاه، نوع مبرد مصرفی، کاربری پروژه و عوامل دیگر، از کمپرسورهای متنوعی می توان استفاده نمود؛ اما با توجه به اقتصادی نبودن استفاده از چیلرهای آب خنک در ظرفیت های برودتی پایین، معمولاً از کمپرسورهای اسکرو و سانتریفیوژ در این نوع چیلرها استفاده می شود که ظرفیت برودتی تولیدی آن ها به مراتب بیشتر است.
اصلی ترین استفاده کمپرسورهای سانتریفیوژ، در چیلرهای آب خنک می باشد؛ چراکه نسبت تراکم تولیدی این کمپرسورها در مقایسه با کمپرسورهای دیگر پایین تر است. لذا، عمدتاً در چیلرهای آب خنک که بواسطه استفاده از کندانسور آبی در آنها، دمای چگالش پایین تر بوده و تراکم کمتری نیز برای گاز مبرد لازم است، کمپرسورهای سانتریفیوژ می توانند عملکرد بهتری داشته باشند.
فرایند چگالش – کندانسور
کندانسور، مجموع گرمای منتقل شده به مبرد (ناشی از فرایند تراکم در کمپرسور و فرایند تبخیر در اواپراتور) را دفع کرده تا منجر به چگالش بخار مبرد شود. در کندانسور آبی که معمولاً به شکل مبدل حرارتی پوسته و لوله طراحی و تولید می شود، بخار داغ خروجیِ کمپرسور، از بالا وارد پوسته مبدل شده و در تماس با جداره سرد لوله هایی قرار می گیرد که جریان آب خنک تولیدی توسط برج خنک کننده از درون آن ها عبور می کند.
گرمای جریان بخار ورودی به پوسته، بعد از جداره لوله، به جریان آب خنکِ داخل لوله ها، منتقل می گردد. نهایتاً از یک طرف، جریان آب پس از گرم شدن به برج خنک کننده بازگشته و مجدداً تا دمای مورد نیاز خنک می شود و از طرف دیگر، بخار داغ مبرد ورودی به پوسته، کاهش دما یافته و با ادامه دفع حرارت و تبدیل شدنِ به مایع، از پایین پوسته خارج می گردد.
استفاده از مبدل حرارتی صفحه ای به عنوان کندانسور آبی چندان مرسوم نیست؛ زیرا، آب خروجی از برج خنک کننده (مدار باز) به اندازه کافی تمیز نبوده و با توجه به فاصله بسیار کم بین صفحات در این مبدل ها، براحتی با رسوب گذاری آب، گرفتگی ایجاد شده و راندمان حرارتی کندانسور را به شدت کاهش می دهد.
فرایند اختناق – شیر انبساط
به عبارتی ساده، فرایند اختناق، بیانگر انبساط (کاهش فشار) مایع مبرد از طریق کاهش سطح مقطع عبور جریان می باشد که نتیجه آن کاهش دمای مبرد نیز خواهد بود.چنین فرایندی در سیکل تبرید توسط شیر انبساط محقق می شود. بنابراین، شیر انبساط با کنترل مقدار جریان عبوری، دمای مبرد ورودی به اواپراتور و در نتیجه دمای آب سرد خروجی از چیلر را تعیین می کند. علاوه بر این، شیر انبساط، با توجه به مقدار فشار و دمای مبرد خروجی از اواپراتور، میزان سوپرهیت ایجادشده در جریان خروجی از اواپراتور را تنظیم کرده تا بدین وسیله از ورود مایع مبرد به کمپرسور جلوگیری شود.
منظور از میزان سوپرهیت، اختلاف دمای بخار مبرد خروجی از اواپراتور و دمای تبخیر مبرد ورودی به اواپراتور می باشد
اساساً دو نوع شیر انبساط وجود دارد:
1- شیر انبساط مکانیکی: در این نوع شیر انبساط، یک حباب حسگر دما (Temperature sensing bulb) در خروجی مبرد از اواپراتور نصب می گردد. میزان سوپرهیت ایجادشده در اواپراتور، توسط این حسگر تشخیص داده شده و بر این اساس، مقدار جریان مبرد ورودی به اواپراتور به شکل مکانیکی کنترل می شود. این نوع از شیرهای انبساط را ترموستاتیکی نیز می نامند.
2- شیر انبساط الکترونیکی: نوع دیگری از شیرهای انبساط که با اندازه گیری تؤامان دما و فشار مبرد خروجی از اواپراتور، میزان سوپرهیت ایجادشده در اواپراتور را تنظیم می کند. بطوریکه با اندازه گیری فشار، دمای اشباع معادل (دمای تبخیر مبرد در اواپراتور) را تشخیص داده و با اندازه گیری دما، اختلاف دمای بخار خروجی از اواپراتور و دمای تبخیر مبرد ورودی به اواپراتور (سوپرهیت)، مشخص می شود. بر این اساس، مسیر عبور جریان مبرد، با فرمان یک کنترلر الکترونیکی کم و زیاد شده تا میزان سوپرهیت مورد نظر حاصل گردد. دقت کنترل جریان در این نوع از شیرهای انبساط به مراتب بالاتر است.
فرایند تبخیر – اواپراتور
تبخیر آخرین فرایند ترمودینامیکی سیکل تبرید است که آب سرد تولیدی چیلر، محصول این فرایند می باشد و اواپراتور عاملی است که در قالب یک مبدل حرارتی، با انتقال گرمای جریان آب به مبرد سرد ورودی، ضمن کاهش دمای آب، باعث تبخیر کامل مایع مبرد نیز می شود.
معمولاً، دو نوع مبدل حرارتی به عنوان اواپراتور در چیلرهای آب خنک استفاده می شوند:
1- مبدل حرارتی پوسته و لوله: یکی از مبدل های رایجی است که در دستگاه های تهویه مطبوع و برودت صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که از نامش پیداست، این مبدل دارای پوسته ای استوانه ای می باشد که تعدادی لوله درون آن قرار گرفته است. در اواپراتور پوسته و لوله (از نوع Dry expansion) مخلوط سرد و دو فازی جریان مبرد از درون لوله ها و جریان گرم آب از درون پوسته (بیرون لوله ها) عبور می کند. حرارت از دیواره لوله ها، بین دو جریان آب گرم و مبرد سرد منتقل شده و به این ترتیب، ضمن کاهش دمای آب، مایع مبرد باقی مانده نیز کاملاً تبخیر می گردد.
2- مبدل حرارتی صفحه ای: این نوع مبدل حرارتی، دارای صفحات نازک فلزی است که از آن ها جهت انتقال حرارت بین دو جریان سرد و گرم سیال استفاده می شود. صفحاتی با سطوح صاف و یا موج دار که ضمن ایجاد کانال هایی برای جریان های سیال، آن ها را از هم جدا می کنند. مهمترین مزیت اواپراتور صفحه ای در مقایسه با اواپراتور پوسته و لوله این است که جریان سرد مبرد و جریان گرم آب، در معرض سطح بزرگتری برای تبادل گرما قرار می گیرند؛ به این معنا که آب و مبرد روی صفحات فلزی کاملاً پخش می شوند؛ در نتیجه انتقال حرارت بهتری صورت گرفته و آب در زمان کوتاه تری خنک می شود. به عبارت دیگر، برای تولید حجم یکسانی از آب سرد، اندازه یک اواپراتور صفحه ای به مراتب کوچکتر از اندازه یک اواپراتور پوسته و لوله خواهد بود.
با وجود راندمان حرارتی بالاترِ مبدل های صفحه ای، از مبدل های پوسته و لوله، بیشتر به عنوان اواپراتور در چیلرها استفاده می شود؛ چراکه غالباً آب در گردش، سختی و املاح زیادی دارد که با توجه به فاصله نزدیک بین صفحات فلزی مبدل های صفحه ای، ممکن است مشکل ساز شود. بعلاوه، مبدل های صفحه ای (از نوع BPHE) در صورت خرابی، قابلیت تعمیر نیز ندارند.
مقایسه چیلر آب خنک و جذبی
چیلر یکی از رایج ترین سیستم های برودتی و تهویه مطبوع است که خصوصاً در سال های اخیر، استفاده از آن ها بمراتب افزایش پیدا کرده است. اولین و اصلی ترین تقسیم بندی انواع چیلر بر مبنای سیکل کاری آنهاست. چنانکه چیلرها یا تراکمی هستند یا جذبی. همانطور که در ابتدای این مقاله نیز توضیح داده شد، چیلر آب خنک نوعی چیلر تراکمی است که انتقال گرما در کندانسورِ آن بکمک آب خنکی انجام می گیرد که از برج خنک کننده دریافت شده است. به همین علت، با توجه به اینکه هم چیلر آب خنک و هم چیلر جذبی به برج خنک کننده نیاز دارند، در بسیاری از مقالات و همایش ها به طور ویژه این دو نوع چیلر را با یکدیگر مقایسه می کنند. ما نیز در انتهای این مقاله سعی کرده ایم، نظیر به نظیر چیلر آب خنک و چیلر جذبی را از جهات مختلف و در قالب جدول ذیل با یکدیگر مقایسه کنیم.
ردیف | آیتم | چیلر تراکمی آب خنک | چیلر جذبی |
---|---|---|---|
1 | ضریب عملکرد در شرایط استاندارد | 6 - 4 | 1.8 - 0.8 |
2 | آب مصرفی | 67% | 100% |
3 | برق مصرفی | 100% | 25% |
4 | گاز مصرفی | 0% | 100% |
5 | هزینه انرژی ماهانه (ظرفیت برودتی برابر 180 تن تبرید) | 7/000/000 تومان | 9/000/000 تومان |
6 | هزینه خرید | 58% | 100% |
7 | هزینه نگهداری | 77% | 100% |
8 | مساحت اشغالی | 57% | 100% |
9 | وزن | 50% | 100% |
10 | میزان صدا | نسبتا زیاد | کم |
ساخت و فروش انواع چیلر تراکمی آب خنک
گروه صنعتی تهویه نگار، متخصص در طراحی و عرضه مناسب ترین سیستم های برودتی و تهویه مطبوع، مطابق با نیاز واقعی مشتری و امکانات مالی کارفرمایان محترم، آماده ارائه انواع چیلرهای آب خنک (اسکرال/ پیستونی/ اسکرو) در ظرفیت های مختلف می باشد.
تمامی چیلرهای تراکمی آب خنکِ این شرکت، دارای گارنتی معتبر بوده که در قراردادهای رسمی کارفرمایان عزیز درج خواهد شد. خدمات پس از فروش بموقع نیز از اهداف اصلی این مجموعه است تا خریداران محترم دغدغه تأمین قطعات جهت تعمیر و نگهداری دستگاه های خود را نداشته باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و نیز دریافت کاتالوگ و مشخصات فنی کامل و استعلام قیمت، با گروه صنعتی تهویه نگار تماس حاصل فرمائید. شایان ذکر است؛ فروش تمامی محصولات این مجموعه در سراسر کشور امکان پذیر خواهد بود.
کارشناس فروش (عمادی) 09904494274
در ادامه برخی از سوالات شما در رابطه با چیلرهای آب خنک را پاسخ می دهیم:
چیلر آب خنک برای چه نوع آب و هوایی مناسب میباشد؟
به طور کلی با توجه به استفاده از کندانسور آبی و برج خنک کننده در چیلرهای آبی، استفاده از این نوع چیلر در مناطقی که آب و هوای شرجی دارند مانند شهرهای شمالی و یا شهرهای جنوبی ایران توصیه نمی شود
میزان صدا و لرزش چیلر آب خنک چقدر است؟
در میان چیلرهای تراکمی، صدا و لرزش چیلر آبی کمتر از چیلر تراکمی هوایی است. در چیلرهای هوا خنک علاوه بر کمپرسور صدای فن های کندانسور نیز به صدای تولیدی دستگاه اضافه می شود
فضای مورد نیاز برای نصب چیلر آب خنک چقدر است؟
در چیلرهای آب خنک به دلیل آنکه ظرفیت برودتی آب زیاد است از کندانسور کوچک تری استفاده می شود و نسبت به چیلر هوا خنک فضای کمتری را اشغال می کند. البته به این نکته باید توجه نمود که چیلرهای آب خنک نیاز به برج خنک کننده دارند که باید فضای آن را هم در نظر گرفت
عمر مفید چیلر آب خنک چند سال میباشد؟
نمی توان عدد دقیقی را برای عمر چیلرها در نظر گرفت، اما طبق اعلام موسسات معتبر حوزه تهویه مطبوع، عمر مفید کمپرسور به عنوان حیاتی تیرن بخش چیلر تراکمی حدود 20 سال تخمین زده شده است اما چون چیلر آب خنک در دما و فشار کمتری کار می کند از این لحاظ عمر بمفید بیشتری دارد. از طرفی با توجه به هوای غبارآلود اکثر شهرهای ایران، برج های خنک کننده رسوب بیشتری می گیرند که وارد کندانسور چیلر آب خنک می شود و ممکن است اینگونه باعث کاهش عمر مفید آن شود.
سلام. برای یک کارخونه تزریق پلاستیک چیلر با ظرفیت 800 تن تبرید نیاز داریم. لطفا قیمت و مشخصات فنی برامون ارسال کنید به ایمیل بنده
سلام جناب آقای معین. مشخصات پروژه رو دقیق تر برای ما ارسال کنید و حتما با واحد فروش در تماس باشید (09904494274). بعد از مشاوره با واحد فنی مشخصات کامل مالی و فنی خدمتتون ارسال میشه. با تشکر
چیلر تراکمی آب خنک با ظرفیت برودتی 500 تن تبرید قیمتش چقدر میشه؟ برای یک برج تجاری اداری می خوایم
با سلام آقای دانیال عزیز. لطفا مشخصات دقیق تری از پروژه خود را از طریق تماس با شرکت ما در اختیار هماکران بخش فنی قرار دهید. قیمت چیلر به فاکتورهای متعدی وابسته است و کامل شمار را راهنمایی می کنند برای انتخاب بهترین سیستم برودتی. پس از آن پیش فاکتورهای کامل فنی و مالی خدمت شما ارسال میشه. با سپاس از شما
Thank you for your great article about Water cooled chiller. i translate some of your content from Persian to English for my presentation about chiller performance
Hi lady. thanks for your attention to our content. it’s OK and no problem for using water cooled chiller in English
ظرفیت سنجی دقیق چیلر آبی رو خودتون انجام میدین؟ یا ما باید خودمون اعلام کنیم؟
با سلام جناب آقای خسرو. ظرفیت سنجی تمام چیلرها را مجموعه تهویه نگار قبل از ارائه پیش فاکتور انجام می دهد . لطفا مشخصات یا پلان پروژه خود را از طریق واتس آپ برای ما ارسال کنید. 09904494274
یک چیلر تراکمی آبی 400 تن با برند York آمریکا داریم که خیلی قدیمی شده و مشکلات زیادی رو برای کارخانه ما ایجاد کرده. آیا شما می تونین با این ظرفیت چیلر تولید کنید؟ عکس پلاک چیلر رو هم از طریق ایمیل براتون ارسال کردم
با عرض سلام جناب آقای مهندس وارسته. شرکت تهویه نگار سابقه تولید چیلرهای آبی تا حدود 1000 تن تبرید هم داشته. مشخصات چیلر شما رو هم تو ایمیل دریافت کردیم و بخش فنی به زودی با شما تماس خواهند گرفت
چیلر تراکمی آبی و هوایی چقدر تفاوت قیمت دارند؟ برای یگ پروژه مسکونی دو طبقه به متراژ 350 متر مربع نیاز داریم
یک چیلر جذبی آبارا به ظرفیت 800 تن تبرید داریم و قصد داریم با یک چیلر تراکمی آبی تعویض کنیم. چقدر میشه هزینش؟ می خوام بدونم ارزش داره یک چیلر آبی جدید بخریم یا این چیلر جذبی رو تعمیر کنیم. ممنون
با سلام جناب آقای زاهد. لطفا برای بررسی دقیق تر پروژه و نیازهای برودتی مربوطه و جایگزینی یک چیلر تراکمی آبی با چیلر جذبی، با کارشناسان فنی ما باید مشاوره کنید. 09904494274
سلام. من از بازرگانی یک شرکت صنعتی هستم. برای یک سالن سه طبقه به متراژ 400 متر مربع، چه ظرفیتی از چیلر تراکمی آبی نیاز هست؟ اطلاعات و نقشه ها رو به ایمیل شرکت شما ارسال کردم. لطفا چک کنید.
سلام و خسته نباشید. چیلر آب خنک برای یک کارگاه صنعتی به همراه برج چقدر درمیاد؟ هدف از خرید چیلر خنک کردن دستگاه ها و تهویه کارگاه هست و متراژ کارگاه 800 متر به شکل سوله هستش. برای خرید چیلر آب خنک کار کنیم و اینکه چقدر طول می کشه تا به دستمون برسه؟
ب سلام جناب قادری پناه. قیمت دستگاه چیلر آب خنک به عوامل مختلفی بستگی دارد. لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید
قطعات چیلر تراکمی آب خنک رو چند سال ضمانت می کنید؟ در صورت خرابی قطعات خارجی چیلر پیدا میشه؟
درود جناب پارسا. تمامی محصولات شرکت تهویه نگار 2 سال گارانتی معتبر و 10 سال تضمین تامین قطعات را دارد و در قرارداد بین ما و خریدار کتبی درج می شود.
کاتالوگ چیلر تراکمی آب خنک شرکت رو میشه لطفا برای من ایمیل کنید؟ تیم فنی و تاسیسات میخوان محصولات رو بررسی کنن و یک چیلر بخریم.
درود جناب عینعلی. با توجه به اینکه شرکت تهویه نگار چیلرهای سفارشی تولید می کند، کاتالوگ محصولات ما کلی است. لطفا مشخصات دقیق پروژه رو برای تیم فروش و فنی ما ارسال کنید تا مطابق آن پیش فاکتور صادر شود.
یک مجتمع تجاری اداری در بندر عباس داریم و بین انتخاب چیلر جذبی و چیلر تراکمی آب خنک مردد هستیم. میشه لطفا راهنمایی کنید.
درود آقای اسلامی. موضوع اول و مهم اینکه چیلر جذبی و چیلر تراکمی آب خنک برای شهر بندر عباس مناسب نیست و باید از چیلر تراکمی هوا خنک استفاده کنید. موضوع دوم هم اینکه باید ظرفیت برودتی پروژه محاسبه و تعیین بشه که نیاز به نقشه پروژه هست. لطفا با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
عرض سلام و احترام. برای یک ساختمون 300 واحدی تو تهران یک چیلر تراکمی سانتریفیوژ یورک نصب شده 30 سال پیش، چند بار تعمیر شده تا الان و مدیریت مجتمع تصمیم گرفته چیلر نو بخریم. مشخصات دستگاه چیلر آب خنک رو تو واتس آپ برای شما فرستادم لطفا بررسی کنید و یک پیش فاکتور برای ما ارسال کنید. ممنون.
درود جناب اقای ضیائی. اطلاعات چیلر شما دریافت شده و پیش فاکتور چیلر جدید برای شما به زودی ارسال میشه
سلام. وقت بخیر. میشه لطفا مشخصات چیلر تراکمی آب خنک 80 تن تبرید واقعی و شرح اجزای چیلر رو در قالب یک گزارش برای ارائه به مدیریت بازرگانی برای من ارسال کنید؟
درود خانوم آریا. لطفا مشخصات و اطلاعت دقیق تری از پروژه از جمله محل نصب دستگاه و کاربری پروژه رو برای ما از طریق ایمیل یا واتس آپ ارسال کنید تا اطلاعات و مشاوره و گزارش بهتری دریافت کنید.